Truck of industrie, verzekeringen, aansprakelijkheid en eigen risico. Voor ons van Autoschade Midden-Groningen is het dagelijkse kost, voor onze klanten niet. Met veel zorg en vakmanschap hebben wij in de afgelopen jaren diverse auto’s mogen herstellen.

Echte vakmanschap

Dat vraagt niet alleen om vakmanschap van nu, maar ook om jaren lange ervaring en fingerspitzengefühl. Daarnaast ook om kennis van innovatieve technieken en geavanceerde apparatuur. Omdat we een passie voor trucks en industrie hebben en altijd op de hoogte willen zijn van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche.

Belettering en huisstijl

Is uw voertuig voorzien van uw huisstijl? Geen nood, wij zorgen ervoor dat uw bestickering weer als vanouds is. En de kleur? Ook de kleur van uw voertuig wordt weer hersteld in de kleur zoals deze was, ook als het een specifieke kleur uit uw huisstijl is.

Grote voertuigen

Een truck, trailer of een voertuig uit de industrie. Bij ons is niets te gek en herstellen eventuele schades vakkundig.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is helder en persoonlijk: heeft u schade, bel dan even met Autoschade Midden-Groningen. Na een schade heeft u al genoeg aan uw hoofd. Daarom regelt Autoschade Midden-Groningen al het papierwerk voor u, zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Het schadeformulier wordt samen met u ingevuld, vervolgens nemen wij contact op met de verzekering of de schade onder uw bedrijfsverzekering valt of die van een eventuele tegenpartij en of er gevolgen zijn voor uw no-claim of schadevrije jaren. Na akkoord van de verzekeringsmaatschappij gaan wij voor u aan de slag met het repareren van uw voertuig. Al snel krijgt u een belletje wanneer uw voertuig gereed is zodat u weer veilig in gebruikt kan worden.

Schade laten repareren zonder tussenkomst van de verzekering? Dat is ook mogelijk bel ons voor de scherpe tarieven.

Afspraak maken

Besluit u de schade aan uw bedrijfswagen door ons te laten herstellen? Dan plannen we een afspraak en brengt u de auto bij ons in Sappemeer.

Neem snel contact op